Sponsor

DOVOL - Dodewaard

Shirtsponsor Heren 1 (NEVOBO)

Damme Optiek aan de Hoofdstraat in Kesteren is een zeer klantvriendelijke, servicegerichte opticien, die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de dienstverlening. De uitstraling van de winkel bevestigt het feit dat deze optiek één van de toonaangevende zaken is in dit gezellige Betuwse dorp, waar bedrijvigheid hoogtij viert. De eigentijdse pui en de stijlvolle inrichting bepalen mede het niveau.

 

Blijft echter dat iedere cliënt met de nodige egards wordt behandeld, of men nu voor een bril komt of voor het aandraaien van een schroefje. Bij Damme weet men namelijk de cliënten te waarderen.

 

Shirtsponsor Heren 2 (RECVOL)

Voor vaste en mobiele telefonie - of gecombineerd - vindt u hier gegarandeerd de beste abonnementen. Want in het onafhankelijk advies dat Telefonade uitbrengt worden alle gangbare telecomproviders betrokken. Dat voordeel kunt u direct in de zak steken.

 

Na ruim 15 jaar ervaring kennen ze bij Telefonade de kneepjes van het vak.

 

Warming up - shirts Heren 1

Heeft u klachten die gerelateerd zijn aan uw houding of bewegingsapparaat? De meeste klachten zijn te verminderen of te verhelpen met goede fysiotherapie.

 

Samen werken aan gezondheid. Daar staat Fysiotherapie Sylvia Crum voor. De fysiotherapeuten werken volgens de methode waarbij actief revalideren centraal staat. Zo werkt de patiënt zelf mee aan het herstelproces.

 

Sponsor Stratentoernooi

Coop is een Nederlandse supermarktorganisatie met een coöperatiestructuur. Hierdoor neemt de organisatie een unieke plaats in de Nederlandse foodretail in. Leden van onze coöperatie zijn consumenten en ondernemers. Hun belangen zijn verenigd in honderden modern ingerichte supermarkten. Deze supermarkten opereren onder de namen CoopCompact, Coop en Supercoop. Ze worden geleid door zelfstandig ondernemers (60 procent) en filiaalmanagers (40 procent).

 

U bent van harte welkom bij Coop Herveld op Het Dorpsplein te Herveld.

 

Sporttassen sponsor Heren 1

Copyright © All Rights Reserved

Hier bent u op het goede adres voor:

- Laswerk staal, rvs en aluminium;

- Reparaties;

- Onderhoudswerkzaamheden

 

Het vervaardigen van constructies voor de levensmiddelen industrie (met name op het gebied van slachterij en slagerij benodigdheden, is hun specialiteit!

Daarnaast leveren ze diverse componenten van pneumatiek installaties.